WordPress-verkkosivut

wordpress-verkkosivut

WordPress-verkkosivut on hyvä, helppokäyttöinen ja mukautuva alusta. WordPress on myös ilmainen ja sisältää paljon ilmaisia näyttäviä teemoja. Käyttökoulutus asiakkaalle sisältyy pakettiin aina, jotta jatkossa asiakkaan on helppo tehdä muutoksia, jos tarve vaatii.

WordPress-alustalla on kätevä rakentaa yritykselle verkkosivut myös itse. Mikäli toivot että verkkosivustosi näkyy kattavasti hakuoneissa (mm. Googlessa), sinun tulee tietää hakukoneoptimoinnoista ja sivuston rakenteen muodostamisesta enemmän. Tässä kannattaa harkita sisällönuottajan palveluita, jotta säästät omaa arvokasta aikaasi.

Miksi WordPress-verkkosivut kannattaa ulkoistaa?

Verkkosivujen rakentaminen voi kaikessa yksinkertaisuudessaan olla nopea ja simppeli juttu, jos tarkoitus ei ole kuin tehdä yrityksen yhteystiedot ja vaikkapa galleria näkyväksi nettiin. Sellainen ei vaadi paljoa perehtymistä, tai suurempaa osaamista.

Kun toiveissa on luoda yritykselle verkkosivut, jotka luovat uskottavutta, ammattimaisuutta ja houkuttelevat asiakkaan juuri sinun yritykseesi, vaaditaan tässä kohtaa jo hieman enemmän osaamista. Verkosta on saatavilla paljon tietoa, kuinka rakennetaan visuaalisesti kauniit ja toimivat sivut, mutta suureksi huolenaiheeksi muodostuu aina AIKA.

Kuinka kallista oma aikasi yrittäjänä on? Mitä veloitat työstäsi tunnilta, kun teet ydinosaamistasi yrityksessäsi? Visuaalisesti ja sisältönsä puolesta toimivien sivujen rakentamiseen voi kulua tuhottomasti aikaa, koska tieto on uutta ja sitä pitää etsiä käsiinsä ensin internetin tietoa pursuavasta valtamerestä. Toisekseen joitakin tärkeitä asioita esimerkiksi lain tuomat seikat, kuten tietosuoja-asiat tulee ottaa huomioon.

Aloittelevan pienyrittäjän yksi tärkeimmistä työkaluista on verkkosivut, jotka myös näkyvät netissä. Asiakas etsii palveluita ja tuotteita itselleen netin kautta. Silloin on tärkeää, että yritys myös löytyy sieltä. Hakukoneptimointi on tärkeä osa verkkosivujen näkyvyyttä edistävä työvaihe ja se on usein suurin kompastuskivi itse tehdyissä verkkosivuissa.

Joskus verkkosivuilla on ”kiire” kun yritystoimintaa aloitetaan pikavauhtia. Tällaisissa tilanteissa monet tekevät sivut itse nopeasti ja helposti, joita sitten voi myöhemmin hieman päivittää. Kuinka moni lopulta päivittää sivujaan?

Pienyrittäjän on alussa tärkeää saada näkyyyttä ja tuloja kassaan. Toimivat ja optimoidut verkkosivut ovat tässä aivan loistava työkalu.

Vaikka yritys perustettaisiin pikavauhtia ja verkkosivuilta ei vaadita kuin yksikertaisuutta ja informaatiota, voi verkkosivujen ulkoistaminen olla viisainta, jos toiveena on näkyvyys ja yritystoiminnan kehitys.

Verkkosivuille on mahdollista rakentaa visuaalisesti yrityksen imagoa tukevia elementtejä, jotka lisäävät ammattimaisuutta. Kun ulkoistaa verkkosivut, saa varmasti hakukoneoptimoidut verkkosivut, jotka asiakkaasi löytävät varmimmin.

Wordpress-verkkosivu

WordPress-verkkosivut paketti sisältää

  • Suunnittelupalaveri asiakkaan kanssa (etänä tai THL suosituksia nodattaen)
  • Ulkoasun suunnittelu
  • Tekninen toteutus
  • sisällön suunnittelu (valinnainen)
  • sisällön totetutus (valinnainen)
  • Käyttökoulutus (sisältää hakukoneoptimoinnin)
  • Sivun julkaisu
  • (Ylläpitopalvelusta sovitaan erikseen)
  • (kuvat ja videot sovitaan erikseen)
  • (verkkokauppa mahdollisuus)

Olen tavoitettavissa koko projektin ajan ja verkkosivujen valmistumisen jälkeenkin.

Verkkosivun hinta

Räätälöin aina tapauskohtaisesti yritykselle oman palvelupaketin tarpeiden mukaan. Hinta riippuu verkkosivujen rakenteesta, visuaalisuudesta, toiminnoista, sisällöstä ja sen määrästä, tai siitä onko asiakkaalla itsellään verkkosivuille tekstit jo valmiina.

Laita viestiä minulle, niin otan sinuun pian yhteyttä.