Verkkosivujen tekstit

Verkkosivujen sisältö on yksi haastavimmista rakentaa, kun suunnitellaan yritykselle verkkosivuja. Kerron miksi on tärkeää kiinnittää huomiota omien verkkosivujen tekstin laatuun ja rakenteeseen.

Eikö pelkkä otsikko, hinnasto ja palvelut riitä?
Se olisi ainakin yksinkertaista ja selkeää, mutta miten erottua muista saman alan yrittäjistä, joilla nettisivut on toteutettu samalla ajatuksella? Vastaus: Hyvällä sisällöllä!

Asiakas kiinnittää huomiota tullessaan verkkosivuillesi ulkoasun lisäksi helposti saatavilla olevaan informaatioon ja toimivuuteen. Jos teksti on vähäistä, tai sitä on aivan liikaa, saattaa asiakas nopeasti siirtyä kilpailijan sivustolle. On tärkeää rakentaa yrityksen verkkosivujen teksti lyhyen ytimekkääksi ja samalla mahdollisimman informatiiviseksi – unohtamatta kuitenkaan yrityksen / yrittäjän tyyliä ja luonetta, jota halutaan välittää asiakkaalle.

Verkkosivujen sisällöllä on suuri merkitys esimerkiksi hakukoneoptimoinnin kannalta – eli sen kannalta, kuinka hyvin asiakas löytäää yrityksesi nettisivut vaikkapa Google-haun kautta.

Lue tästä miten hakukoneoptimoitu sisältö lisää näkyvyyttä.

Verkkosivuilla voi olla paljon tekstiä, mutta vähän asiaa. Nykyihminen haluaa löytää tietoa nopeasti ja helposti. Asiakas arvostaa myös ammattimaisuutta ja kattavan laadukasta tietoa, joka on helposti luettavissa ja saatavilla. Sisällöntuottaja käyttää työkalunaan rakennetta, joka helpottaa tekstin luettavuutta ja jaksaa pitää asiakkaan mielenkiinnon tekstissä – joka sisältää oikeasti hyödyllistä tietoa.

Monesti riittävä tieto puuttuu kokonaan, tai sitten tietoa on aivan liian paljon ja kaikki oleellinen hukkuu tekstin sekaan. Merkittävintä onkin se, kuinka verkkosivujen tekstit on rakennettu mahdollisimman ytimekkääseen, myyvään ja informatiiviseen muotoon.

Kun asiakas saa hyödyllistä tietoa verkkosivuiltasi, kiinnostuu hän palveluistasi ja tuotteistasi todennäköisemmin, kuin yrityksen, jonka verkkosivut eivät huhku ammattimaisuutta ja arvokasta informaatiota.

Palvelun hyödyt

  • Yrittäjä, sekä henkilökunta voi keskittyä ydintyöhönsä.
  • Säästät rahaa ja aikaa ulkoistamalla verkkosivujen tekstit sisällöntuottajalle.
  • Hakukoneoptimoitu sisältö auttaa sivustoasi löytymään helpommin esimerkiksi Googlesta – lisää myyntiä ja asiakkaita
  • Järkevästi rakennettu ja laadukas sisältö sivustolla antaa yrityksestä ammattimaisemman kuvan

Laitetaanko sinunkin yrityksesi verkkosivujen tekstit kuntoon?
Laita viestiä, niin keskustellaan lisää.
Ota yhteyttä TÄSTÄ

verkkosivujen tekstit