WordPress-verkkosivu projektit

Soma Edit

Soma Edit on yhteisö, joka auttaa yrittäjiä menestymään somessa.

Yritys tarjoaa someen mm. markkinointia, ylläpitoa, mainoksia ja vaikuttajamarkkinointia.
Soma Edit tarjoaa myös sisällöntuottopalvelut yritysblogiin, uutiskirjeisiin ja mainokset.

PALAUTE

Työskentely Sofian kanssa on ollut joustavaa, asiantuntevaa, sekä aikaansaavaa. Hän on reagoinut muutoksiin nopeasti ja ollut hyvin ratkaisukeskeinen. Nettisivuista tuli juuri sellaiset kun visioin ja kaikkia toiveitani kuunneltiin. 

Voin lämpimästi suositella Sofiaa vastaavanlaisiin tehtäviin.”

Urheiluhieroja Heidi Mustila

Urheiluhieroja Heidi Mustila

Tamperelainen alansa huippu urheiluhieroja Heidi Mustila.

PALAUTE

Sofian kanssa sovittiin, että hän tekee nettisivuni, enkä voinut ajatellakaan, että nettisivut voisivat valmistua niin nopeasti! Sivuistani tuli aivan omannäköiset ja paremmat mitä olisin ikinä voinut kuvitella. Moneen otteeseen hän kysyi mielipidettäni asiaan kun asiaan ja ammattitaidollaan sai nettisivuista tyylikkäät sekä käytännölliset. Olen saanut itse positiivista palautetta asiakkailtani sivujen selkeydestä sekä tyylikkyydestä. 

Täyden kympin suoritus, kiitos Sofia! <3
 – Urheiluhieroja Heidi Mustila”

Art from the underground

”Art From The Underground on yhden naisen tapa tarkastella arkea itse maalattujen linssien läpi. Väritän maailmaa uniikimmaksi pinstripe siveltimien, kynäruiskun, lyijykynän, tatuointikoneen ja tussien avulla. Kätteni jälkiä voitkin siis löytää niin iholta, kun auton nokkapellistä tai olohuoneen seinältä.”-Satu / Art from the underground

PALAUTE

Sivuni valmistuivat vaivattomasti ja nopeasti, kiitos ammattitaitoisen Sofian. Sain paljon apua ulkoasusta asetuksiin saakka. 

Sofia osasi opettaa sivujen käyttöä minulle sellaisella kielellä jota asiasta ymmärtämätön pystyi sisäistämään.
Sain apua ja vastauksia nopeasti ja työskentely saumatonta ja joustavaa.  
En voisi olla tyytyväisempi.”

Café Maalaisunelma

Café Maalaisunelma 

Maalaisunelma on verkkosivu josta löytyy omavaraista elämää käsittelevä blogi, sekä suurperheen äidin mietteitä arjesta suurperheen kanssa maalla. Sivustolta löytyy myös verkkokauppa – Pieni saippuaverstas, jossa on myynnissä ihania ja kestävääkehitystä tukevia käsintehtyjä tuotteita.

PALAUTE

”Kiitos vielä ihan hirmuisesti blogin ja verkkokaupan luomisesta, nyt ne vihdoin näyttää ammattimaisemmalta eikä itse nopeasti tekastuilta. Mikä parasta ne ovat toimivat ja visuaalisesti kauniit sekä juurikin sellaiset mitkä halusin. Sinulla on osaamista ja oikeaa asennetta kyseistä alaa kohtaan ja osaat ottaa täydellisesti huomioon yrityksen toiveet sekä autat tyhmemmänkin ihmisen alulle jotta oppii käyttämään sivuja oikein. Jopa minä, joka en ymmärrä näistä asioista mitään olen saanut päivitettyä blogiani ja verkkokauppaa selkeillä ohjeillasi, kiitos että mahdollistit unelmani toteutumisen ja rohkaisit eteenpäin!🤎

-Emilia”

Iscent Oy

ISCENT OY

Palautetta tulossa myöhemmin.

Sillävälin – käy kurkkaamassa Iscentin sivuja klikkaamalla painiketta

Ilkosillaan - blogi

Ilkosillaan – blogi

”Ilkosillaan on blogi, missä kaikki suojamuurit riisutaan. Ilkosillaan paljastaa, miten itsensä voi huomaamattaan hukata parisuhteeseen sekä arkielämän rutiineihin ja haasteisiin. Ennen kaikkea Ilkosillaan on blogi, missä seurataan miten elämästä rakennetaan jälleen oman näköinen kokonaisuus ja miten kaiken sen kiireen, kivun ja arvottomuuden seasta löydetään jälleen oma identiteetti, onni ja oma itsensä.”

PALAUTE

Sofia on ollut aivan ihana kannustaja aina blogin perustamisesta sen julkaisuun ja edelleen jokaisen julkaisun kohdalla voi luottaa tukeen ja palautteen antoon. Sofian kanssa on ollut todella rentoa tehdä yhteistyötä ja pallotella ideoita molemmin puolin. Yhdessä ideoiden on löydetty paras mahdollinen lopputulos  en ikinä epäröi kysyä uusia ideoita tai apua sivujen muokkaukseen jos haluaa muutosta tai ei muista kaikkea itse.

Handmade By Kraftory

Handmade By Kraftory – Kauneudenalan palveluita Tampereella

PALAUTE

”Ajatuksena oli tehdä itse omat nettisivut ja selvitinkin miten sellaisen tekeminen onnistuu. Ei kuulemma ole vaikeaa. Kunnes eteeni tuli ”domainin haku” tai ”tarvitset webbihotellista sivuillesi tilaa” ..? Mikä Domain? Ja kenen hotelli?
Sofialta sain neuvoa ja hän osasi avata edellä mainittuja termistöjä. Päädyin omaksi (ja läheisteni) iloksi säästämään omia hermojani ja aikaani ja Sofia sai toteuttaa sivut kokonaan.

Sivujen rakentamisen aikana eteen tuli myös ”Google-optimointi.” Ikinä kuullutkaan, mutta Sofian tätä(kin) minulle avatessaan tajuan, että tänä päivänä, jos haluan sivuni osuvan paremmin google-hakuun on se välttämättömyys.

Voisin ajatella, ettei sivujen itsenäinen tekeminen ole mahdottomuus, mutta ei ne todellakaan olisi sitä mitä ne ovat, kun ne on nyt tehnyt ammattilainen. Lähellekään! Ja sinä aikana kun joku muu teki sivuja sain hermojen kiristelyn sijasta tehdä työtäni jota osaan.

Lisäksi Sofia näytti miten hallinnoin ja päivitän nettisivujen sisältöä, joten edelleen minulla on mahdollisuus päivittää sivujani reaaliaikaisesti.

Kiitos.”