WordPress-verkkosivu projektit

Soma Edit on yhteisö, joka auttaa yrittäjiä menestymään somessa.

Yritys tarjoaa someen mm. markkinointia, ylläpitoa, mainoksia ja vaikuttajamarkkinointia.
Soma Edit tarjoaa myös sisällöntuottopalvelut yritysblogiin, uutiskirjeisiin ja mainokset.

PALAUTE

Työskentely Sofian kanssa on ollut joustavaa, asiantuntevaa, sekä aikaansaavaa. Hän on reagoinut muutoksiin nopeasti ja ollut hyvin ratkaisukeskeinen. Nettisivuista tuli juuri sellaiset kun visioin ja kaikkia toiveitani kuunneltiin. 

Voin lämpimästi suositella Sofiaa vastaavanlaisiin tehtäviin.”

Urheiluhieroja Heidi Mustila

Tamperelainen alansa huippu urheiluhieroja Heidi Mustila.

PALAUTE

Sofian kanssa sovittiin, että hän tekee nettisivuni, enkä voinut ajatellakaan, että nettisivut voisivat valmistua niin nopeasti! Sivuistani tuli aivan omannäköiset ja paremmat mitä olisin ikinä voinut kuvitella. Moneen otteeseen hän kysyi mielipidettäni asiaan kun asiaan ja ammattitaidollaan sai nettisivuista tyylikkäät sekä käytännölliset. Olen saanut itse positiivista palautetta asiakkailtani sivujen selkeydestä sekä tyylikkyydestä. 

Täyden kympin suoritus, kiitos Sofia! <3
 – Urheiluhieroja Heidi Mustila”

"Art From The Underground on yhden naisen tapa tarkastella arkea itse maalattujen linssien läpi. Väritän maailmaa uniikimmaksi pinstripe siveltimien, kynäruiskun, lyijykynän, tatuointikoneen ja tussien avulla. Kätteni jälkiä voitkin siis löytää niin iholta, kun auton nokkapellistä tai olohuoneen seinältä."-Satu / Art from the underground

PALAUTE

Sivuni valmistuivat vaivattomasti ja nopeasti, kiitos ammattitaitoisen Sofian. Sain paljon apua ulkoasusta asetuksiin saakka. 

Sofia osasi opettaa sivujen käyttöä minulle sellaisella kielellä jota asiasta ymmärtämätön pystyi sisäistämään.
Sain apua ja vastauksia nopeasti ja työskentely saumatonta ja joustavaa.  
En voisi olla tyytyväisempi.”

Maalaisunelma - Pohjoispohjanmaalla

Maalaisunelma on verkkosivu josta löytyy omavaraista elämää käsittelevä blogi, sekä suurperheen äidin mietteitä arjesta suurperheen kanssa maalla. Sivustolta löytyy myös verkkokauppa – Pieni saippuaverstas, jossa on myynnissä ihania ja kestävääkehitystä tukevia käsintehtyjä tuotteita.

PALAUTE

”Kiitos vielä ihan hirmuisesti blogin ja verkkokaupan luomisesta, nyt ne vihdoin näyttää ammattimaisemmalta eikä itse nopeasti tekastuilta. Mikä parasta ne ovat toimivat ja visuaalisesti kauniit sekä juurikin sellaiset mitkä halusin. Sinulla on osaamista ja oikeaa asennetta kyseistä alaa kohtaan ja osaat ottaa täydellisesti huomioon yrityksen toiveet sekä autat tyhmemmänkin ihmisen alulle jotta oppii käyttämään sivuja oikein. Jopa minä, joka en ymmärrä näistä asioista mitään olen saanut päivitettyä blogiani ja verkkokauppaa selkeillä ohjeillasi, kiitos että mahdollistit unelmani toteutumisen ja rohkaisit eteenpäin!🤎

-Emilia”

 

ISCENT OY

Teksti sisältöä tulossa myöhemmin.

Sillävälin – käy kurkkaamassa Iscentin sivuja klikkaamalla kuvaa.

Ilkosillaan - blogi

Työn alla…

Handmade By Kraftory - Kauneudenalan palveluita Tampereella